Juuste hooldamine parast keratiini sirgendamist

Mu vennatütar armastab juukseid mängida, sa saad teda päevadel löögi teha, kammida ja kavatse seda teha. Ta on tõesti kaasatud, et kui ta vajab kõike täiuslikuks, võib ta teha ühe palmiga kümmekond korda, mõnikord kinnitades neile juuste aksessuaarid või pigistades neid. Kallimad koolietendused ja nende ettevalmistamine. Tema viimast rolli on teinud vana ja naljakas Ksiàýniczka Jartownisi ning ma tahaksin olla täiuslik soeng ja riided. Numbrite järjekorras võttis ema oma paari paari nende külge kinnitatud paeladega. Mõne hetke pärast ütles võluv tüdruk mitte, ei ja mitte üks kord. Ma näen lokkis juuksed kenamaks ... nii see algas. Nelikümmend viis minutit kiirendamist ja nende jõudlust. Ta tundus aristokraatlik kui tähtis kuninganna. Aga kui tegemist on aristokraatiaga, muutis ta oma mõtteid piisavalt kiiresti. Pole vaja öelda, et tootmise algusest on möödunud peaaegu kaks tundi. Ootamatult ... täiesti muutis kontseptsiooni, samas kui tema keeles kõlas see peaaegu nagu nieeee, ma tõesti ei taha, ma ei mäleta midagi nagu printsess, mis on tema ori. Ta leiutas uue soengu, kinnitades juuksed lahtise koksi nahale. Õnneks, nagu ma varem kirjutasin, on meil juba plaanis oma juukseid plaanida ja seekord läksime eriti kiiresti. Tema ema oli ka mu poolel suurepärane.

Ma soovitan bubu-store juukseklambreid