Hall ombre juuksed

Mu vennatütar armastab tohutult oma juustega mängida, sa saad teda päevadel löögi teha ja ka plaane teha. Ta on nii kaasatud, et kui ma tahan kogu asja ilusaks teha, võin kuus palli panna ühe palmiga, iga kord pannes neile juuste aksessuaare või kinnitades juuksed. Väga kallis kooli etendused ja looming neile. Tema ainus roll printsess Joker püüab siiski originaali ja ta vajas täiuslikku soengut ja riideid. Alguses oli tema emal paeladega kümmekond paela. Hiljem ütles see ilus üheteistkümneaastane no, ei, mitte üks kord. Ma näen kohtades palju ... jah see algas. Pool tundi on ka nende sihtimine. Ta tundus ilus kui ainus printsess. Samas, kui ta suhtleb rikutud tüdrukutega, muutis ta meelt väga kiiresti. Praeguse ootusega ei ole vabanemise algusest möödunud peaaegu kaks tundi. Ootamatult ... täiesti muutis ideed ja kõnes kõlas see veel "nieeee, ma lihtsalt ei taha, ma ei meenuta midagi printsessist, mida tema teenija". Ta küsis endalt uut soengut, virnastas juuksed täidetud kooki poole. Õnneks, nagu ma varem kirjutasin, suudame nüüd oma juukseid lõigata, nii et kõik läks eriti hästi. Tema ema teiselt poolt oli aga täis 20 minutiga.